Gràcies!

2012-05-18 14:56

 

Benvolguts,

Com alguns ja sabeu, aquest vespre, just abans de la segona edició dels premis JNC GTX 2012, deixaré la responsabilitat de ser president local de la JNC a Olot. He estat poc més d'un any al front de l'organització a la capital de la Garrotxa, un any en el que hem treballat molt, de la millor manera que ho hem sabut fer.

A vegades, com tot humà, segurament no he encertat en les decisions preses. Entono el mea culpa per tot allò que no hagi funcionat tal com tocava.

Durant aquests mesos hem aconseguit fites molt importants. Gràcies a tots vosaltres. A tots els que heu i formeu part del projecte. A nivell local hem aconseguit el major nombre de militants des que som presents a la ciutat, i amb el nostre suport, el nostre candidat a l'alcaldia, en Mia Corominas, ha aconseguit allò que tots feia tant que esperàvem: tornar a donar a CiU la direcció d'Olot, per portar-la pel bon camí.

Diuen que ser crític, però constructiu, és bo. I ho seré. Perquè durant aquests mesos no tot han estat rialles i bons moments. També n'hi han hagut d'amargs, en els que hem amagat el cap sota l'ala -i mai millor dit a Olot- i hem fet o defensat quelcom que possiblement ni hauríem ni teníem ganes de fer. Som joves, però tenim vàlua, i ens hem de fer valdre. Davant tothom. Hi som per posar el nostre granet de sorra, però el nostre granet de sorra val el mateix que el de qualsevol. Granet a granet, fem gran la muntanya.

Jo sempre repeteixo que formar part de la JNC no t'ha de comportar un sacrifici, que no t'exigeix una dedicació concreta, però si que requereix un compromís. El compromís de ser-hi quan un diu que hi serà.

La JNC t'aporta moltes coses: formació, amistats, conèixer el territori i una forma diferent de veure i estimar el país. Cal aprofitar-les totes. És quan les poses en pràctica i les vius, quan te n'adones de la grandesa d'aquesta organització.

Si no hi ha res de nou aquest vespre, la Mireia Soy serà qui a partir d'ara portarà el pes de la JNC a Olot. N'estic convençut que ho farà molt millor del que ho hagi pogut fer jo durant aquest temps. Tots, els que formeu part de l'executiva, juntament amb la gent de CDC, li heu de fer les coses fàcils per continuar creixent i esdevenir, cada cop més, una referència entre els joves de la ciutat.

En tot cas i per acabar, ja que molts no podreu ser a l'assemblea d'aquest vespre -aquestes línies serveixen com a informe de gestió-, volia donar-vos les gràcies per ser-hi. Als que ja porteu temps militant, i als que heu començat a militar fa poquet. El país es construeix amb l'esforç de tots. I si tots ens esforcem, la independència és més a prop del que ens pensem.