País d'esportistes

2013-04-13 19:22

 

Segurament no podia escollir millor espai per escriure aquest article, envoltat d'esportistes, residents al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat, que avui reben la visita dels seus familiars. A pocs metres d'on aquests joves comparteixen experiències i emocions amb els seus, uns quants centenars de militants de Convergència compartim inquietuds i dubtes en el marc del Consell Nacional del partit. Fent un símil fàcil, uns i altres lluitem cada dia per guanyar proves i superar obstacles.

I és que esport i política, tot i que sempre es diu que no s'ha de barrejar, segueixen camins paral·lels al llarg de la història. Anit, més de dos cents patriotes de la sectorial d'Esports de Convergència dirigits pel capità de l'equip Josep Maldonado, una de les poques persones, per no dir l'única, que segurament ha trepitjat tots els camps de futbol del país, piscines i pistes esportives que es fan i es desfan, vam entregar el primer premi CAT-Esports-CDC. Els guardonats, la gent del CEL de CDC de Parets del Vallès. Ells fa 28 anys, van apostar per una competició de futbol sala que ha arribat a agafar tal dimensió social que fins i tot, l'alcalde del PSC, n'entrega els premis.

En aquest camí cap a l'Estat Propi, que ha iniciat l'equip català sota la capitania d'Artur Mas, ens calen bons ambaixadors, que constitueixin per si sols, una magnífica carta de presentació de Catalunya. Haurem d'entrenar fort, perquè el rival no ens ho posarà gens fàcil. I a cada cop, ens haurem de fer els forts i resistir. Perquè al final, la victòria és la suma d'unes actituds que ens fan més grans.